5 campingpladser tæt på København

5 campingpladser tæt på København

21. september 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Mangler du inspiration til din næste miniferie i Danmark? Synes du, at det er lidt for kedeligt at bo på hotel når du er på eventyr? En camping-ferie er en fantastisk måde at opleve verden på, både ude og hjemme. Når man camperer, så føler man desuden naturen helt tæt på. I Danmark, er der rig mulighed for at finde gode campingpladser, men leder du efter et sted at slå telt op eller stille campingpladsen på Sjælland, så er det værd at læs med her.

Hvis du gerne vil opleve skønne Sjælland, og samtidig være tæt på Danmarks måske fedeste by, København, så kan du med fordel vælge en campingplads tæt på byen. Du kan eksempelvis vælge en af følgende:

Bellahøj Camping: Denne campingplads ligger nordvest for hovedstaden og centrum. Denne campingplads har åbnet i sommermånederne. Husk at tjekke op på de korrekte datoer for sæsonen.

Charlottenlund har skam også camping. Denne campingplads hedder, ’Camping Charlottenlund Fort’ ligger ved Charlottenlund strandpark. Her er otte kilometer ind til Københavnscentrum.

I Ishøj, kan man også finde campingmuligheder. Danhostel Ishøj Strand Camping og Ishøj Strand ligger i et skønt område fyldt med natur.

I Dragør finder man Copenhagen Camping, som ligger tæt på broen som fører til Sverige. Hundige Strand Familiecamping, er også en mulighed, hvor I kan få en dejlig camping ferie.

På opdagelse i København

Sjælland, er den perfekte destination, hvis man både ønsker en rolig familieferie, med et hav af muligheder for sjove aktiviteter. Måske en enkelt dag i København er nok for dig/jer. Hvis man rejser med børn, kan man for eksempel besøge Tivoli eller Planetarium. Rejser du alene eller som par så er en spa-dag måske en mulighed. Læs gerne denne artikel om spa i København, hvis u vil vide mere. København har noget for enhver smag. Nyd en kold drink på toppen af en rooftop bar. Tag på opdagelse på Reffen, og smag på verden igennem de mange boder med mad fra verdenen. Shopping på Strøget, er også et must, hvis man mangler noget bestemt, eller blot vil glæde en man holder af med en gave.

Om sommeren, er der selvfølgelig også rig mulighed for at tage på stranden. Sjælland har mange skønne badestrande, som også egner sig til børnefamilier.

Forevig minderne fra jeres campingferie på Sjælland

Husk at tage kameraet med jer når I skal på opdagelse på Sjælland. Fotos, eller eventuelt et malet billede af et smukt naturområde på Sjælland, vil for evigt minde jer om den skønne ferie. Hvis I rejser med børn, så kan det være at der er en eller flere bedsteforældre, som vil sætte pris på et billede, eller en anden gave som vil minde dem om jeres tur. På strøget, kan man finde mange souvenirer shops med alverdens ting og sager fra København. Hvis i alligevel ikke når at få købt en gave til en i holder af, så kan i eventuelt finde unikke og smukke krystalsmykker fra Savasana. Tjek gerne hjemmesiden ud for deres fantastiske udvalg.