Tag på campingferie I USA – husk din ESTA

Tag på campingferie I USA – husk din ESTA

7. oktober 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

USA er om noget et sted, der er oplagt at tage på campingferie med. Det er en attraktiv rejseform i USA for rigtig mange. Det gælder alt fra børnefamilier til det gode vennepar. Der er uendeligt mange måder at gøre det på. Derfor kan det være en god ide at undersøge internettet for at finde de bedste tips og tricks til campingferien i USA.

Ikke nok med at der kan være meget planlægning forbundet med en campingferie i USA, kræver det også at man har styr på visa. På https://www.esta.dk kan man læse meget mere om de forskellige regler og krav der er ved indrejse i USA. Det er nemlig rigtig vigtigt, at der er styr på dette inden afrejse og planlægning af turen.

Første gode rejsetip til USA

Før man bliver for ivrig med planlægningen af campingferien i USA, kan det være en fordel at besøge e-visa.dk. Hvis ikke man får godkendt sin ESTA-ansøgning, kan man blive nægtet adgang til USA. Derfor er det en rigtig god ide, at man får styr på dette. Man bør gå gennem ansøgningen meget grundigt. Derved sikrer man sig, at man ikke skal gøre det hele en gang til.

ESTA og visum er ikke helt det samme. Først og fremmest skal man prøve at lave en ESTA-ansøgning. Hvis denne ikke bliver godkendt, kan det blive nødvendigt at lave en ansøgning til visum i stedet. En afvisning af ESTA-ansøgningen kan også skyldes andre ting. Det kan blandt andet være tidligere straffede, folk med visse smitsomme sygdomme eller ophold i en række lande.

Gode råd til planlægningen

Det er meget individuelt fra person til person, hvordan man bedst kan lide at rejse. Nogle kan lide det spontane uden for mange planer. Andre er måske mere til en præcis plan over, hvad der overordnet skal ske på rejsen. Uanset hvilken type man er, kan det altid være en god ide at undersøge mulighederne online.

USA er et land fyldt med uendeligt mange muligheder. Der er oplevelser for enhver smag. Derfor kan det være ekstra svært at vælge område, man ønsker at udfordre i campingvognen. En god ide er at gøre op med sig selv og sine rejsekammerater, hvad man ønsker at se. Er man en familie, kan man overveje steder, hvor man kan ramme mange oplevelser for børnene og omvendt.

Er der styr på autocamperen?

Der er også stor forskel på autocampere og autocampere. Nogle autocampere kommer med en del mere luksus end andre. Her må man igen overveje, hvad ens behov er. Det kan også være fedt at leve primitivt. På den måde kan der være plads til flere sjove og spændende oplevelser på turen. Det kan også være et chok for mange at køre en sådan stor autocamper, som de har i USA.

Dog vænner man sig hurtigt til størrelsen af autocamperen. Det er i hvert fald ikke noget, man bør gå og frygte unødvendigt meget. Selve planlægningen af rute kan altid være en sjov og god ide uanset, om man er mest til den spontane rejse eller ej. Det kan altid være smart ikke at være for optimistisk i forhold til længde. Det kan være federe at vælge en kortere rute og bruge mindre tid på vejene.

Populære destinationer i USA

Hvis man er lidt blank i forhold til område i USA, man ønsker at besøge, finder man også på internettet gode råd til dette. Nogle meget ikoniske steder i USA, som næsten er et must at besøge, er Highway 1 og Route 66. Derudover kan det være en spændende oplevelse at køre forbi og besøge nogle af de flotteste nationalparker.