Campervan Danmark? 4 tips til dig!

Campervan Danmark? 4 tips til dig!

16. december 2020 Slået fra Af Camping Eksperten

Det er næsten blevet helt trendy med en sommerferie i campervan Danmark, og den primitive feriestil kan tiltale rigtig mange mennesker, fordi det giver rigtig meget frihed at rejse på denne måde. Er du klar på en campervan Danmark ferie, så læs med her, hvor vi har samlet 4 gode tips til dig, der gerne vil trille en tur ud i det blå.

1. Husk at tjekke op på regler for overnatning

I Danmark er det ikke lovligt at overnatte hvor som helst, så når du er på tur i campervan Danmark, er det vigtigt, at du tjekker op på eventuelle regler for det sted, hvor du gerne vil overnatte. Der findes rigtig mange parkeringspladser, hvor du frit kan overnatte, men der er også mange steder, der tillader, at du tilkobler strøm eller lignende. Der findes flere apps, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte sted at overnatte, så det er bare om at gå på opdagelse.

2. Hav det fornødne med i din campervan Danmark

Det er forskelligt, hvor primitivt folk ønsker at tage på ferie, men husk at have de ting med dig i din campervan, som du har brug for. Skal du være på farten længe, kan det for eksempel være en god idé at have en transportabel vaskemaskine. Og vil du ikke være afhængig af indkøb hver dag, kan du installere et lille køleskab i din campervan. Nogle vælger også at installere et lille køkken med gasblus, så der kan laves mad direkte i bilen. Der er altså masser af muligheder for at have transportable ting og fornødenheder med dig, så din ferie ikke bliver mere primitiv, end du gerne vil have.

3. Ombyg din egen bil til campervan Danmark

Det er selvfølgelig ikke alle biler, der egner sig til at være et rullende hjem i sommermånederne, men har du en større bil, kan den sagtens fungere som en campervan Danmark. Der er dog nogle regler for, hvilke biler du må bygge om, så husk at tjekke op på det, inden du begynder. Du kan vælge selv at bygge moduler til at sætte ind i din bil, men du kan også købe kasser, der passer ind i bilen og som indeholder alt, hvad du har brug for til en god tur i campervan Danmark.

4. Nyd din frihed

Når du laver din ferie til en tur i campervan Danmark, skal du virkelig også huske at nyde din frihed og udnytte den til fulde. For eksempel kan du jo vente til sent på aftenen med at slå lejr, hvis du gerne vil have et sent dyp på stranden, eller du kan køre tidligt afsted om morgenen, hvis du vil nå et bestemt sted hen før alle turisterne. Spis frokosten et sted, hvor du normalt aldrig ville spise frokost. Det er en helt speciel måde at rejse på, og du kan gøre det til lige den ferie, du har lyst til.