Camping Ekspertens 4 tips til valg af campingtøj

Camping Ekspertens 4 tips til valg af campingtøj

20. september 2020 Slået fra Af Camping Eksperten

Planlægger du og din familie at tage på campingferie under de hjemlige himmelstrøg i år? Hvis svaret er ja, så ved du sikkert allerede godt, hvor meget planlægning der skal til for at få at gøre campingturen til en succes. Der skal jo både købes rigeligt ind med mad og drikke til turen, samtidigt med at du skal gøre selve campingvognen klar til afgang. Derudover så er det jo også altid vigtigt at få pakke det helt rigtige campingtøj til turen, og ikke mindst det altid omskiftelige danske vejr. Hvis du på nuværende tidspunkt stadigvæk er en smule usikker på hvilket campingtøj, der egentlig skal med i oppakningen, så skal du bare læse videre her. For her får du nemlig 4 tips til valg af det helt perfekte campingtøj.

1. Husk sommetøjet

Hvis i skal på campingferie, så er der nok en god chance for at dette vil finde sted i løbet af sommermånederne. Og her er det vigtigt at medbringe tilstrækkeligt tøj, der vil kunne holde dig afkølet og samtidigt ikke udsætte dig for mange timers direkte sollys på din bare hud. Selvom det måske lyder selvmodsigende, så er det i denne sammenhæng vigtigt at du medbringer trøjer og bukser med lange ærmer. Du skal blot sørge for at der er tale om et materiale, der lader din hud ånde – så du netop ikke dejser om af et hedeslag i sommersolen.  Dette bliver især relevant, hvis i planlægger at tage på længere vandreture undervejs. Der er jo netop ingen grund til at udsætte sig for eventuelle forbrændinger, hvis det med et par tynde lange bukser, en sommertrøje og sommerhat kan undgå dette.

2. Husk passende tøj til de køligere nætter

Hvis man har været udenfor i varmen hele dagen, så er det slet ikke usædvanligt at fryse en smule om aftenen. Vi anbefaler derfor at i også medbringer noget lidt varmere nattøj til at sove i, så i ikke får ødelagt nattesøvnen fordi man hundefryser. Prøv f.eks. at tage adskillige lag på, så man altid kan tage noget af hvis man bliver for varm i løbet af nætten.

3. Tjek altid vejrudsigten

For virkelig at kunne pakke det korrekte campingtøj til turen, så er det selvfølgelig en rigtig god idé at få tjekket vejrudsigten inden afgang. Det siger måske sig selv, men ikke desto mindre begår en hel del mennesker den fejl, at de ikke rådfører sig med den kommende tids prognoser inden campingturen. Så husk derfor regnfrakken og gummistøvlerne, hvis der loves regn under ferien.

4. Alt det andet der også skal huskes

Nu skal der heldigvis ikke kun pakkes regnfrakker til turen. Ingen campingtøj garderobe vil være komplet uden det obligatoriske badetøj. Sørg derfor for at pakke både badedragt, badebukser, klip-klapper, solcreme og badehåndklæder. Der findes nemlig ikke noget bedre end en dejligt afkølende svømmetur efter en lang vandretur på en rekordvarm sommerdag. Sørg blot for at vælge en campingplads med adgang til enten havet eller et svømmebasin.

God campingtur!