Camping i udlandet 2021? 4 forslag til destinationer

Camping i udlandet 2021? 4 forslag til destinationer

29. april 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Uanset hvad dine krav er til en campingplads, så er én ting sikkert. Europa bugner ganske enkelt med fantastiske destinationer til hele familien. Det kan derfor ofte være vanskeligt at beslutte sig, når der skal vælges campingplads til den perfekte ferie. Af denne grund syntes vi bestemt ikke at du skal snydes for at lære kende de følgende 4 perler lidt bedre at kende.

1. Marina di Venezia, Lidoen, Italien

Hvis du er på udkig efter luksus og vaskeægte middelhavsromantik, så bør din liste over ultimative campingdestinationer uden tvivl have Marina di Venezia placeret allerøverst. Med velfortjente 5 stjerner hører denne campingplads nemlig til en af Europas allerbedste. Og grundene til dette er mange. F.eks. vil du på denne fremragende campingplads have direkte adgang til en af de smukkeste strande  Adriaterhavet har at byde på (eller måske blot campingpladsens eget svømmebasin). Og hvis dette ikke skulle være nok, så vil du helt bestemt blive imponeret over de mange fantastiske faciliteter på selve campingpladsen – der oven i købet tæller et underholdningskontor, hvor du kan booke alt fra cykelture, fitness klasser og endda bueskydning. Og nå ja, så vil du naturligvis kun befinde dig 3 smut med en sten fra historiske Venedig.

2. Le Chant-hibou, Auvergne, Frankrig

Det næste bud på en fantastisk campingplads i udlandet ligger smukt placeret i det bjergrige område Auvergne i hjertet af Frankrig. Og selvom  der er tale om en campingplads af ganske beskeden størrelse, så bør du dog ikke lade dette være en grund til at springe pladsen over næste gang du og familien tager på campingferie. En væsentlig del af Le Chant-hibous charme skyldes nemlig dens lille størrelse, og ikke mindst den vaskeægte bondegårdsidyl du vil opleve her. Le Chant-hibou kommer nemlig med dens helt egen kæledyrs zoo, som dine børn uden tvivl vil elske. Udover kæledyrs zoo, så vil i også kunne nyde en lang række daglige aktiviteter på campingpladsen – herunder indsamling af æg fra campingpladsens egne høns, ansigtsmaling, traktorkørsel og så selvfølgelig masser af hyggelige stunder foran lejrbålet hver eneste aften.

3. Camping La Pointe, Bretagne, Frankrig

Hvis du mere er til fiskeri end gårdliv, så kunne du også overveje at aflægge Camping La Pointe i Bretagne et besøg. For på denne franske campingplads vil du nemlig kunne fiske laks i Crozon halvøens fantastiske vande, og herefter nyde din fangst med et dejligt glas lokal rødvin. Og det bedste ved det hele er, at du oven i købet kan bestille friskbagt morgenbrød leveret direkte til campingvognen eller teltet hver eneste morgen.

4. Zur Mühle, Schwarzwald, Tyskland

Sidst men ikke mindst, så bør man heller ikke glemme vores tyske naboer. Tyskland har nemlig længe været lidt af et mekka for camping entusiaster fra hele verden – og med god grund. Landet er jo nemlig kendt for meget mere end blot deres effektivitet og industri, og kan desuden også tilbyde de mange turister noget af Europas smukkeste natur. Og dette gælder ikke mindst campingpladsen Zur Mühle, der med sin placering lige ved Schwartzwald kan tilbyde dig og din familie masser af afslapning i måske de smukkeste omgivelser på denne lille liste. Helt perfekt til enhver naturelsker.