Campist udklædning: Sådan ser en campist ud og her finder du det

Campist udklædning: Sådan ser en campist ud og her finder du det

4. maj 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Er du og din kæreste blevet inviteret til en fest med påkrævet udklædning? Hvis svaret er ja, så kan i godt begynde at glæde jer. En udklædningsfest er nemlig ikke bare en sjov måde at hygge jer på sammen med venner og bekendte, men samtidigt også en oplagt mulighed for at finde på en kreativ udklædning – der ikke bare vil imponere de andre gæster, men selvfølgelig også bringe et smil på deres læber. Og når det kommer til en vellykket udklædning, så er regel nummer 1, at kostumet helst skal matche en af jeres personlige interesser – såsom f.eks. jeres interesse i camping. Så hvorfor ikke vælge en campist udklædning til den kommende temafest? En campist udklædning kunne nemlig nemt gå hen og blive festens absolutte bedste kostume, og her vil der typisk være to muligheder.

1. Ankom som moderne campist

Når det kommer til jeres campist udklædning, så findes der to overordnede ruter i kan tage med hensyn til jeres kostumer. Den første rute går ud på at efterligne en moderne campist, så meget som overhovedet muligt. Og hvis i allerede er campister, så er det hele med det samme blevet en hel del nemmere. I ejer jo nemlig allerede alt det nødvendige tøj til at skabe en perfekt campist udklædning, og slipper således for at skulle løbe rundt i byen for at købe solhatte, camping shorts og solbriller. Så hvis i er på udkig efter en sjov udklædningsidé, der oven i købet ikke vil koste jer det hvide ud af øjnene, så er det nu på tid at støve campingtøjet i garderobeskabet af.

2. Campinghabitten

Når det kommer til en god campist udklædning, så kunne i også overveje en anden løsning, der med garanti vil få alle de andre gæster til at trække på smilebåndet. Her tænker vi naturligvis på den gode gamle campinghabit, der er altid vil være en klokkeklar vinder ved enhver temafest. Hvis du ikke allerede ved hvad en campinghabit er, så er der nok en god chance for at du ikke har befundet dig på en af landets campingpladser i enten 1980’erne eller 90’erne. I disse to årtier var campinghabitten nemlig ganske enkelt obligatorisk beklædning herhjemme, og bestod typisk af (helst) to matchende sæt joggingtøj til både hr. og fru Jensen – og absolut altid i et skinnende polyster materiale med masser af skrigende pang-farver. Og for at fuldende jeres look, så skal i blot finde en tilstrækkeligt grim solhat med dertilhørende træsko, crocs eller hvide tennissokker i sandaler. Som du nok kan se, så er der her tale om en decideret retro udklædning, der uden tvivl vil bringe masser af minder frem hos alle dem der er født før årtusindeskiftet. Campinghabitten er nemlig et vaskeægte stykke dansk campinghistorie, så hvorfor ikke hylde den ved jeres næste temafest? Og heldigvis er denne campist udklædning utroligt populær herhjemme, og kan oven i købet nemt købes for et relativt beskedent beløb på nettet. Afslut derfor din læsning ved at finde jeres næste campinghabitter her.