Campingaktiviteter: Top 5 campingaktiviteter for familien

Campingaktiviteter: Top 5 campingaktiviteter for familien

28. juni 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

For mange familier står sommeren på campingferie, og er du en del af en familie, der hvert år skal afsted, eller skal du afsted for første gang, kan du have brug for nogle gode idéer til, hvad man kan lave på sådan en ferie. Derfor har vi lavet en top 5 til dig over campingaktiviteter, som du kan lave med din familie.

1. Brætspil og kortspil

Det er simpelthen altid en vinder at have brætspil og kortspil med, når du er på campingferie. Derfor er det også de campingaktiviteter, der topper listen. Der findes jo et hav af forskellige kortspil og brætspil, og du kan nemt tage din families yndlingsspil med, så I hygger jer med lige præcis det spil, som I er allerbedst til eller får flest timer til at gå med. I kan jo for eksempel lave en hel turnering, så I kan kåre en samlet vinder for ferien, men I kan også bare skifte mellem forskellige spil, hvis I ikke er så konkurrencelystne.

2. Gå ture i området

En af de campingaktiviteter, der er lettest at få stablet på benene, er bare at gå en tur i nærområdet ved den campingplads, I er på. På den måde kan I også se, hvad der er af andre campingaktiviteter i området, og om der er noget, I som familie har lyst til at lave i de dage, I er på campingpladsen. Der kan også være mange gode oplevelser ved bare at gå en tur, og I kan komme til at se masser af skøn natur, lære campingpladsen bedre at kende og meget andet.

3. Lave mad sammen over bål

En af de rigtig hyggelige campingaktiviteter kan være at lave bål en aften og lave mad sammen over bål hele familien. Har I mulighed for at lave dej til snobrød på jeres campingplads eller i campingvognen, så er det jo oplagt at finde nogle pinde og bage lidt snobrød, men I kan jo også købe pølser og meget andet at tilberede. Er I til en hurtig dessert over bålet, kan I også prøve den amerikanske klassiker ”s’mores”, der består af en grillet skumfidus i midten med chokolade og grahamskiks omkring.

4. Tag på fisketur

Er din familie glad for at lave campingaktiviteter, der varer hele dagen, så kan en fisketur også være et godt bud på en hyggelig ting, I kan lave sammen. Det kan kræve lidt tålmodighed at tage ud at fiske, fordi der kan gå lang tid, før fiskene bider på krogen, men det kan også være sjovt at prøve at mærke efter, om der er bid. Husk at orientere jer om, om I skal have fisketegn.

5. Læs bøger (eventuelt sammen)

Den sidste på listen over campingaktiviteter i denne omgang bliver at læse bøger. Det kan være en dejlig rolig aktivitet, og det kan også gøres fælles, hvis I for eksempel læser op for hinanden eller lader den samme bog gå på runde blandt familiens medlemmer.