Campingvogn indretning: 5 tips til indretningen af din campingvogn

Campingvogn indretning: 5 tips til indretningen af din campingvogn

20. november 2020 Slået fra Af Camping Eksperten

Det er altid en kæmpestor beslutning at vælge ny campingvogn. Der findes nemlig en hel del forskellige modeller på markedet, der hver især kommer med deres helt egne indretninger – og det vil bestemt ikke være dem alle, der vil kunne opfylde dine specifikke behov. For at gøre dit valg en smule nemmere, så får du her 5 tips når det kommer til campingvogn indretning.

1. Overvej antallet af sovepladser

Det første du naturligvis skal overveje med din campingvogn indretning er antallet af sovepladser du har brug for. Hvor mange personer regner du med skal sove i campingvognen. Hvis der er tale om en børnefamilie, så skal antallet af sovepladser naturligvis passe til både jer og børnene. Hvis der til gengæld  kun skal være plads til dig selv og f.eks. din partner, så vil vi i stedet anbefale at du vælger en campingvogn med plads til andet end sovepladser.

2. Hvilken type spisestue har jeg brug for?

Enhver campingvogn med respekt for sig selv skal naturligvis også have et spiseområde. Og her vil vil klart anbefale at du vælger en campingvogn indretning, hvor spisestuen kan konverteres til et soveområde (også kaldet en ”Dinette”). Dette er ikke blot en rigtig praktisk løsning, men vil også give jer alle sammen et hyggeligt sted at opholde jer i de vågne timer.

3. Vælg et godt køkken

Som et rullende hjem behøver enhver campingvogn naturligvis også et sted, hvor i kan tilberede aftensmaden. Og her er det især vigtigt, at du vælger et køkken med rigeligt skabsplads og en større køkkenoverflade. Sørg desuden også for at dit køkkens skabe kommer med robuste låse, så alle tallerkenerne ikke flyver ud af skabene, mens i befinder jer på vejen. Når det kommer til campingvogn indretning, så er køkkenet nok det næstvigtigste element – næstefter sovepladserne – så det kan bestemt ikke anbefales at gå på kompromis med kvaliteten for at spare lidt ekstra penge. Sørg derfor for at vælge et komfur i en ordentlig kvalitet, og ikke mindst inventar i holdbare materialer.

4. Badeværelset

Derudover vil du uden tvivl også have brug for et godt badeværelse i din nye campingvogn. Hvilken type badeværelse du rent faktisk har brug for vil dog til en vis grad af dine egentlige behov. Har du f.eks. brug for et decideret brusebad, eller er du mere typen der foretrækker at bruge campingpladsens brusebad. Hvis dette er tilfældet, så vil et mere enkelt vaskerum med håndvask og toilet være mere rigeligt til at klare morgenhygiejnen?

5 Hvad med forteltet?

Sidst men ikke mindst, så vil vi også på det kraftigste anbefale at du investerer nogle ekstra kroner og ører i et godt fortelt. For uanset hvor god og rummelig din nye campingvogn er, så vil der altid være tale om et relativt trangt område, og den ekstra plads som et fortelt giver vil bestemt være alle pengene værd. Det er jo nemlig altid rart at kunne strække benene ordentligt ud, og måske nyde solnedgangen direkte fra campingstolen i forteltet.