Chips and fish er populært på campingpladser

Chips and fish er populært på campingpladser

1. december 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Chips and fish, eller fish and chips, er en meget populær ret i særligt England. Dog er der mange andre lande, herunder også Danmark, der har taget retten til sig, og det er også noget, du kan kaste dig ud i at lave selv, hvis du har mod på det. Det er ofte ikke svært at lave, og det er perfekt, når det lige skal gå hurtigt.

Kan jeg lave fish and chips selv?

Ja, du kan meget let komme i gang med at lave fish and chips selv. Her kan det være en god idé at have en airfryer eller en frituregryde, da det ofte bruges til at lave både fisk og pommes frites sprøde og lækre. Men har du et moderne køkken, har du sikkert disse remedier allerede, og så er det jo ikke noget problem at kaste sig ud i. Typisk serveres retten også med citron og ærter til, men mange vælger også bare at bruge ketchup i stedet.

Laver danske spisesteder fish and chips?

Du kan godt finde spisesteder i Danmark, der kan servere fish and chips for dig. Der kan være langt mellem dem, og i Danmark er det ofte mere populært med en klassisk fiskefilet med pommes frites til, så du skal måske lede lidt efter at finde en café, en restaurant eller en grillbar med klassisk fish and chips. Men det kan lade sig gøre, og hvis du er heldig, er der sikkert et spisested i nærheden af dig, der kan hjælpe dig på vej. Så er det op til dig selv at bedømme, hvor gode de er til at ramme den oprindelige fish and chips fra England.

Prøv fish and chips i Storbritannien

 

Men vi vil dog anbefale dig at prøve fish and chips i Storbritannien, hvis du en dag har mulighed for det. Kommer du til fx England, er fish and chips en ret, du kan finde stort set alle steder, og her kan du være sikker på at få den autentiske oplevelse, som du måske ikke helt kan finde, når du skal have retten herhjemme.