Tag på eventyr i nærområdet

Tag på eventyr i nærområdet

5. december 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Selvom Danmark ikke nødvendigvis har bjerge og tropiske klimaer, så er der stadig masser af steder i Danmark der er eventyret værd. Du vil blive overrasket over hvor meget der er omkring dig, så det er bare om at komme afsted. Her giver vi 3 gåde måder at gøre et eventyr ud af nærområdet.

Google Maps kan vise dig alt

Hvis du har boet det samme sted i meget af dit liv, så føler du sikkert at du har vendt hver eneste sten, og gået på hver eneste lille sti. Men hvis du zoomer lidt ud på Google Maps kan du nemt finde små områder du aldrig har været før. Hvad enten det er skove, villakvarterer eller industrikvarterer, så er der altid noget nyt at udforske. Bor du i storbyer, så kan en kort bustur føre dig ud til forstadsbyer eller mindre bydele, der byder på nye naturområder. Sæt en halv dag af, pak tasken med en termokande og lidt at spise, og tag afsted på den første bus ud af byen. Det er en nem måde at genskabe den udforskende følelse man får når man er afsted i andre lande. Hav øjnene åbne og opdag nærområdet for første gang.

Alenetid

Selvom det kan virke fristende at invitere alle ens venner med på eventyr, så er det for mange en unik oplevelse at tage på sin egen rejse. Særligt hvis du ikke har haft mulighed fro at tage af sted i sabbatår, ferier eller lignende. På den måde får du oplevelsen af at være på egen hånd, uden at det skal koste en formue. Derudover er det også helt op til dig hvor du skal gå hen, hvad du skal se, og hvornår du tager en omvej. På den måde finder du også ud af hvad det er der tiltrækker dig, og hvad du synes er spænende. Som en sidegevinst, så er det sundt at være alene ude i naturen, uden konstante påvirkninger fra mennesker omkring dig. Sug momentet til dig og nyd stilheden!

Voksne må også lege

Skal du afsted med vennerne på sommerhustur, eller bare afsted på en forlænget weekend? Lav en bingoplade med aktiviteter, attraktioner, eller andre opgaver, og spil “Århus bingo” eller “Hvide Sande Bingo”. Sæt en time eller to af til legen, og sørg selvfølgelig for at have en præmie!

Det kan selvfølgelig skaleres op og ned, afhængig af begivenheden. Har du et større budget, så kan det være på tværs af byen, eller med transport lagt ind, så hvert hold har et hvis budget til transport. Kun fantasien sætter grænser, og det kan være en fed måde at opleve byen/destinationen, mens man samtidig prøver noget nyt.

Mangler du lige det sidste til din drømmerejse eller dit drømmeevent, så kan et kviklån eller minilån give dig præcis det du mangler for at komme på dit livs rejse.