Cykel med på campingferie? Her er løsningen

Cykel med på campingferie? Her er løsningen

21. juni 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Nu hvor sommerferien for alvor står for døren, så er dette for mange danskere ensbetydende med at der skal skrives pakkeliste og gøres klar til årets campingferie. Og uanset om det drejer sig om en teltferie eller en ferie med campingvogn, så er det altid rart at kunne bevæge sig fleksibelt omkring når man først er ankommet på campingpladsen. Af denne grund vælger rigtigt mange folk da også at inkludere deres elcykel i ferieoppakningen. Det eneste problem er dog bare, at en elcykel optager temmelig meget plads – og overskydende plads er typisk ikke noget man er velsignet med på en campingferie, hvor det i stedet handler om at gøre alting så kompakt som overhovedet muligt. Heldigvis findes der i dag en løsning hvor man kan tage en elcykel med på campingferien, der både er pladsbesparende og ikke mindst praktisk.

1. El foldecyklen er perfekt, hvis man ønsker at spare plads

Når det kommer til at finde en praktisk og kompakt løsning til at tage en elcykel med på campingferien, så gøres det ganske enkelt ikke meget bedre end med en el foldecykel. Og grunden til dette ligger nemlig i selve navnet. En el foldecykel kan jo nemlig foldes sammen, hvilket ikke mindst gør den særdeles pladsbesparende, men sammen også rigtig hurtig at tage i brug og pakke sammen igen efter endt brug. Men dette er faktisk ikke det hele. Der er nemlig også andre gode grunde til at vælge en el foldecykel til campingferien.

2. En hjælpende hånd undervejs

Netop fordi en el foldecykel er så nem at folde ud og tage i brug, så er det nu på ingen tid muligt at hoppe på cyklen for at tage på opdagelse i lokalområdet. Og hvis der f.eks. er tale om en campingferie i de franske alper, så vil din rækkevidde på grund af elcyklens motorkraft desuden også blive forøget ganske betragteligt. Du vil jo nemlig med motorens hjælp kunne bestige selv de stejleste bakker.

3. Perfekt til en dagstur

En el foldecykel vil desuden også være den helt perfekte løsning, hvis du under opholdet har planlagt en dagstur til en anden by – hvor dette inkluderer en tog- eller busrejse. Foldecyklen passer nemlig nemt og bekvemt i både toget og bussen, og er således ideel til denne slags kortere smutture på campingferien, hvilket da også er en af de væsentligste grunde til at folk i det hele taget anskaffer sig en el foldecykel

4. Mindre risiko for tyveri

Sidst men ikke mindst, så vil du også have langt mindre risiko for at få din el foldecykel stjålet undervejs. Dette skyldes naturligvis, at du kan folde cyklen sammen og opbevare den sikkert inde i campingvognen eller campingpladsens cykelskur. Og hvis du skulle have cyklen med dig udenfor campingpladsen, så er der desuden endnu en fordel. Du kan nemlig blot tage den med dig indenfor – f.eks. hvis der er tale om et museumsbesøg eller lignende – og i stedet blot opbevare cyklen på sikker vis indendørs i stedets opbevaringsfaciliteter.

Find nok landets bedste udvalg  af el foldecykler Boxbike.dk.