Guide: Hvilken campingvogn er bedst?

Guide: Hvilken campingvogn er bedst?

20. januar 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

En campingferie kan være en skøn måde at komme rundt i Danmark og Europa, og det er en smart måde at besøge steder, du måske ikke ellers var kommet forbi. Hvis du er vild med camping, så kan det være, at du overvejer at købe en campingvogn selv eller måske endda udskifte din nuværende campingvogn, og så vil det være rart at vide, hvilken campingvogn der er bedst. Hvis du også vil vide, hvilken campingvogn der er bedst, så har vi lavet en guide til dig lige her.

Forskellige campingvogne er bedst til forskellige mennesker

Noget af det vigtigste at vide, når du er på jagt efter den bedste campingvogn, er, at det ikke er alle campingvogne, der er lige gode til alle mennesker. Det er simpelthen, fordi forskellige mennesker har forskellige behov, og en familie på fire har brug for en campingvogn med andre faciliteter end et par har. Derfor kan det være, at den bedste campingvogn for din familie er en vogn med mange sovepladser og for eksempel køjesenge, så der er god gulvplads, mens andre familier måske vil prioritere anderledes. Hav derfor først og fremmest dine egne behov for øje, når du skal vælge din campingvogn.

Mest solgte model i Danmark er en Adria

Da det er svært at sige noget om, hvilken campingvogn der overordnet set er bedst, så kan vi i stedet se på, hvilket mærke af campingvogn der sælges flest af i Danmark. Den mest solgte model hidtil er fra mærket Adria, og det er modellen Adria Adora. Det er ikke nødvendigvis den bedste campingvogn for alle, men da den er den mest solgte vogn, siger det noget om, at den i hvert fald er en god campingvogn for rigtig mange forskellige mennesker. Modellen kan fås med forskellige antal sengepladser fra 4 til 7, så den kan passe til familier af forskellige størrelser med forskellige behov.

Masser af gode modeller af campingvogne i Danmark

Er du ikke til Adria, så findes der heldigvis rigtig mange forskellige mærker, der laver campingvogne, som kan købes i Danmark. Vil du for eksempel have en vogn i god kvalitet, der er god til camping om vinteren, så er en campingvogn fra det svenske mærke KABE et rigtigt godt bud på en lækker vogn, der er godt isoleret. Det er dog en vogn i den dyre ende. I den samme dyre ende finder du også LMC og Tabbert, der begge er tung tysk kvalitet, hvor du virkelig også får en lækker campingvogn for dine penge.

I mellemklassen blandt de populære mærker af campingvogne i Danmark finder du mærker som Hobby, Bürstner, Hymer, Sprite og Fendt. Alle disse vogne er også rigtig fin kvalitet. Og til sidst kan nævnes Knaus, der er i den billigere ende sammen med Adria, men som stadig er gode campingvogne.

Der er altså rigtig mange forskellige gode campingvogne at vælge imellem, og det er bare med at finde ud af, hvad du og din familie har behov for i en campingvogn.