Købe eller leje campingvogn? Få svaret her

Købe eller leje campingvogn? Få svaret her

24. januar 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Drømmer du om det frie ferieliv med en campingvogn på anhængertrækket og så ellers bare suse afsted med familien ud af de danske og europæiske motorveje? Så er du bestemt ikke den eneste. Men drømmen om en campingvogn skal selvfølgelig overvejes, og det kan også være, at du har overvejet, om det vil være smartest for dig at købe en campingvogn eller bare leje den. Her får du svaret på, hvad der bedst kan betale sig.

Leje af campingvogn er smart, hvis du er i tvivl

Er du ikke helt sikker på, at livet med campingvogn er noget for dig, så kan det virke voldsomt at springe direkte ud i at købe en campingvogn til dig og din familie. Især hvis I ikke har været på camping sammen som familie, det er længe siden eller lignende, kan det være, at det er smart at overveje en ekstra gang, om der skal holde en campingvogn i indkørslen permanent. I det tilfælde er det en god idé at prøve at leje en campingvogn først.

Ved at leje en campingvogn, får I muligheden for at prøve ferieformen af og finde ud af, hvordan I har det sammen som familie i en campingvogn. Mange steder kan du leje både nyere og ældre campingvogne, så du kan vælge en model, der passer til dig og din familie. I kan enten vælge bare at prøve campinglivet af, men I kan også benytte lejligheden til at leje en campingvogn, der ligner eller er magen til den, som I har overvejet at købe.

Køb en campingvogn, når du ved, at den bliver brugt

Hvis du på forhånd ved, at camping er en ferieform, som du og din familie vil få stor glæde af i fremtiden, og at I vil benytte enhver lejlighed til at komme afsted med campingvognen, så er der helt sikkert masser af fordele ved at købe jeres egen campingvogn.

Med jeres egen campingvogn kan I finde en model, der passer til jeres behov som familie, og så kan I helt selv bestemme, hvad der skal ske derfra. Skal I have campingvognen stående på en campingplads permanent, eller skal den på rundtur i Europa både i sommerferien, efterårsferien og vinterferien? Det er helt op til jer. Køber I jeres egen campingvogn, kender I jeres feriebolig på forhånd, og der er ingen overraskelser eller kompromiser, som I ikke vidste noget om på forhånd.

Både leje og køb koster

Uanset om I vælger at købe eller leje en campingvogn, så kan det ende med at blive dyrt. Hvis du og din familie skal leje en campingvogn i alle jeres ferier fremover, så kan det være, at du skal kigge på, om det bedre kan svare sig prismæssigt at købe en campingvogn. Hvis I ender med at købe en campingvogn, så husk at regne på, hvor meget den skal bruges i forhold til, hvor meget I giver for den. Det afhænger altså helt af jeres fremtidige ferieplaner, hvad der er bedst for dig og din familie.