Hvilket mærke campingvogn er bedst?

Hvilket mærke campingvogn er bedst?

16. januar 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Der findes rigtig mange forskellige mærker af campingvogne, og derfor kan det som ny i campingvognenes verden også være svært at finde ud af, hvilket campingvogn mærke der er det allerbedste. Men det har vi fundet ud af for dig, så du kan læse dig til svaret lige her.

Forskellige mærker er gode til forskellige ting

Når det kommer til campingvogne, er det det samme som det er med biler: Forskellige mærker kan forskellige ting. Og derfor er det også svært at sige, at et enkelt campingvogn mærke er det entydigt bedste. Det kommer nemlig helt an på, hvad din campingvogn skal kunne.

Et godt campingvogn mærke, hvis du gerne vil på camping i det nordlige klima, er for eksempel det svenske mærke KABE. De laver nemlig velisolerede campingvogne, der er rigtig gode til vintercamping. Derudover er det også nogle gode campingvogne i forhold til, at de er rigtig solide og helt sikkert nogle vogne i god kvalitet. KABE ligger i den dyre ende, når det kommer til pris, men du får helt sikkert også en god og lækker campingvogn for pengene.

Kigger du i mellemklassen, er der mange forskellige gode mærker at vælge imellem. Det kunne for eksempel være et campingvogne mærke som Hobby, der ses mange steder på de danske veje. Bürstner, Hymer, Sprite og Fendt er ligeledes campingvogne, der ses meget på de danske motorveje om sommeren, når de er på vej til forskellige feriedestinationer.


Tyske campingvogne kan være lig med kvalitet

Kigger du mod nogle af de tyske mærker, så er det helt sikkert mærker som Tabbert og LMC, der topper i forhold til kvalitet. Tabbert er især kendetegnet ved et yderst elegant ydre, og LMC er super god som en helårsvogn. Der er altså masser kvalitet at hente i disse tyske vogne også. Det er også nogle vogne, der sælges en del af i Danmark, og i 2019 var LMC at finde som det 6. mest solgte campingvogn mærke i Danmark det år.

Der findes også gode campingvogne til gode priser

Flere af de nævnte herover ligger i den dyre klasse eller i en lidt billigere klasse, men der findes også nogle rigtig gode vogne, der ikke koster nær så meget. For eksempel er Adria et campingvogn mærke, der sælger rigtig mange campingvogne i Danmark. Adria har rigtig mange forskellige campingvogne, så der er noget for enhver smag. Derudover er Knaus også et campingvogn mærke, der laver campingvogne, der er i god kvalitet og til at betale.

Når du skal vælge mellem de mange mærker indenfor campingvogne, så er det vigtigt, at du også holder øje med, hvilket campingvogn mærke, der tiltaler dig mest. Der er nemlig stor forskel på, hvad mennesker kan lide af design og interiør, og derfor skal du også finde ud af, hvad du bedst kan lide. Køber du en campingvogn brugt, kan du også finde et af de ovennævnte mærker til en god pris og måske få en lidt bedre vogn for de samme penge som en helt ny.