Hvor skal jeg campere? 5 gode forslag fra Camping-Eksperten.dk

Hvor skal jeg campere? 5 gode forslag fra Camping-Eksperten.dk

12. juli 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Er ferietrangen stor, og vil du bare gerne ud i sommerlandet og nyde enten den danske sommer eller sommer et andet sted, hvor der er mere garanti for sol? Du er ikke alene, og derfor give vi her hos Camping-Eksperten.dk dig 5 gode forslag til, hvor du kan køre hen med campingvognen eller teltet, når udlængslen bliver alt for stor.

1. Svendborg

Du behøver ikke skulle ud over landets grænser for at opleve noget nyt, og vil du bare gerne lidt væk fra hverdagen uden at skulle bekymre dig om at krydse grænser, så kan du jo overveje at tage et smut til Svendborg på Fyn. Der er rig mulighed for at prøve kræfter med masser af vandsport, hvis du har lyst til lidt action på din ferie, eller du kan slentre en tur igennem Svendborgs gader, hvor du kan opleve kultur på byens museer eller sætte tænderne i noget lækkert fra en af Svendborgs mange restauranter. Der er masser af campingpladser ved Svendborg, så det er bare at finde en, der passer til dine behov.

2. Bornholm

Den smukke klippeø i den østligste del af Danmark er hjemsted for meget smuk natur og en rig historie, og det er et dejligt sted at tage på campingferie. Øen er nem at ture rundt på med cykel, så du kan have et par sammenklappelige cykler med i campingvognen eller bilen, når du tager på camping. Der er mange ikoniske steder at besøge på Bornholm, og der er også mange gode oplevelser til børnefamilier. Snyd ikke dig selv for de mange lokale delikatesser, som Bornholm også er kendt for.

3. Sydsverige

Vil du gerne lidt ud over landets grænser, kan du prøve en tur til Sydsverige, hvis du ikke vil alt for langt. Med en kort køretur over Øresund befinder du dig hos vores svenske naboer, der har masser af campingpladser at byde på. I Sydsverige kan du opleve nogle fantastisk smukke skove, der ikke kan findes lignende i Danmark, og du kan også kaste dig ud i en af de mange flotte badesøer, der helt sikkert vil byde på en unik badetur.

4. Istrien i Kroatien

Er Sverige ikke langt nok væk, eller vil du gerne have mere solskinsgaranti, kan du også forsøge dig med en campingferie i Istrien i Kroatien. Istrien er kendt for sine klippestrande og det azurblå hav, som indbyder til lange dage ved vandet. Der findes mange lækre campingpladser i Istrien, og uanset om du har campingvogn eller telt med, kan du helt sikkert finde noget, der passer til dine behov.

5. Gardasøen i Italien

En af de mest klassiske campingdestinationer er selvfølgelig Gardasøen i Italien, der er omgivet af campingpladser. Gardasøen er enorm, og derfor er der også masser af mulighed for at finde en campingplads, der passer til den ferie, du gerne vil have. Derudover byder området omkring Gardasøen på mange fantastiske oplevelser, og så er der jo heller ikke noget, der slår en ægte italiensk pizza.