Top 3 campingpladser i Tyskland med vandland

Top 3 campingpladser i Tyskland med vandland

13. september 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

En tur med campingvogn kan være super hyggelig, og særligt for børn kan en campingferie være fyldt med fantastiske oplevelser. Overvejer du og din familie en ferie med campingvogn til Tyskland, vil I måske også gerne forbi et vandland, og dem findes der heldigvis flere af i Tyskland. Her får du top 3 over de bedste campingpladser med vandland i Tyskland.

1. Tropical Islands Camping

Hos Tropical Islands har de alt, hvad hjertet begærer, og alt hvad du drømmer om, at et vandland kunne indeholde. Skal du en tur syd for grænsen med campingvogn, er det altså helt sikkert en campingplads Tyskland med vandland, der er værd at besøge. For eksempel har de Tysklands højeste vandrutsjebane, og når du kommer indenfor hos Tropical Islands, føles det fuldstændig som at være på en tropisk sydhavsø med lækkert lyseblåt vand og lune temperaturer. Da Tropical Islands er en campingplads Tyskland med vandland, har de selvfølgelig også en plads dedikeret til at sætte campingvogn eller autocamper op, så du kan nyde din tid i vandlandet med familien, men så du også kan komme hurtigt tilbage til din base og lade op, når der er behov for det. Er du til telttur, så er der også pladser, der er velegnet til det. Du kan læse mere om Tropical Islands og planlægge dit besøg hos denne campingplads Tyskland med vandland på deres hjemmeside her.

2. Südsee-Camp

Endnu en campingplads Tyskland med vandland er Südsee-Camp, der ligger tæt på byen Wietzendorf. Campingpladsen har i sig selv masser af faciliteter og er enormt familievenlig med mange forskellige aktiviteter for alle aldersgrupper. Derudover er der også det store vandland, hvor du blandt andet kan opleve store bølger, palmetræer og ægte bananer, så du rigtig kan leve dig ind i den subtropiske stemning. Der er også badeområder til de helt små, men selvfølgelig også vandrutsjebaner for de lidt større. På denne campingplads Tyskland med vandland kan du også både have campingvogn, autocamper og telt med, så du helt selv kan bestemme, hvilken form for campingferie, du og din familie skal have. Derudover er det også muligt at leje små hytter, og der er sågar et svensk-inspireret område af denne campingplads Tyskland med vandland, hvor du kan overnatte i svenske træhytter. Du kan læse mere om Südsee-Camp på suedsee-camp.de.

3. Freizeitbad Atlantis

Hos Freizeitbad Atlantis får du endnu en campingplads Tyskland med vandland, hvor de har parkeringsplads dedikeret til campingvogne og autocampere, så du let kan komme i vandland, selvom du er på campingferie. Freizeitbad Atlantis har et stort vandland med masser af vandrutsjebaner samt en Action Zone, hvor du få pulsen lidt op med sjove vandaktiviteter. Derudover er der også et udendørs område samt flere forskellige spisemuligheder, så du og familien kan få stillet sulten, når det bliver nødvendigt. På hjemmesiden atlantis-bad.de kan du læse meget mere om de forskellige faciliteter, så du kan planlægge dit besøg til denne campingplads Tyskland med vandland sammen med din familie.